Щори с Релсови механизми

 1. product name
  Модел K01
  100% of 100
  31 лв. / л.м
  Размери: л.м
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Стилни щори със стандартен базов модел алуминиева релса в бяло. Лентите могат да бъдат алуминиеви с ширина 89 мм и текстилни – с ширина 89 мм или 127 мм. Задвижването е ръчно чрез въженце и синджир за управление. Механизмът на свързване на лентите е чрез кукички. Имате възможност да изберете разнообразие от цветове на текстилните ленти, както и комбинация от такива. Предлаганите материи и цветове, имат различна степен на пропускане и абсорбиране на светлина, в отговор на конкретните Ви нужди - от полупрозрачни до напълно затъмняващи Black Out.
 2. product name
  Модел K01 LUX
  100% of 100
  38 лв. / л.м.
  Размери: л.м
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Релсата е алуминиева в базов бял цвят, със заоблени контури, текстилните ленти могат да са с ширина 89 мм или 127 мм, а алуминиевите – с ширина 89 мм. Механизмът на свързване на лентите е чрез щипки. И тук щората се задвижва ръчно с въже и синджир за управление, но за разлика от обикновения модел К 01, моделът Lux е по – безшумен. Предлаганите материи и цветове, имат различна степен на пропускане и абсорбиране на светлина, в отговор на конкретните Ви нужди - от полупрозрачни до напълно затъмняващи Black Out.
 3. product name
  Модел Vogue
  100% of 100
  59 лв. / л.м.
  Размери: л.м.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Елегантната алуминиевата релса при този модел се предлага в 6 цвята: * снежно бяло; * полиран алуминий; * еспресо кафяво; * златно шампанско; * черен пиано лак; * антрацит;
  Задвижването може да бъде както ръчно чрез въже и синджир за управление, така и чрез система монокомандо (с пръчка). Можете да изберете освен цвета на алуминиевата релса и цвета на тежестите и синджира.
 4. product name
  Модел EOS
  100% of 100
  96 лв. / л.м.
  Размери: л.м.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Eлегантната алуминиева релса EOS на Hunter Douglas е в бял цвят. Може да се избира между текстилни ленти с ширина 89мм или 127мм и алуминиеви ленти с ширина 89 мм. Щората се задвижва, както ръчно чрез въже и синджир за управление, така и чрез електромотор. Предлаганите материи и цветове, имат различна степен на пропускане и абсорбиране на светлина, в отговор на конкретните Ви нужди - от полупрозрачни до напълно затъмняващи Black Out. Механизмите на задвижване на вертикалните щори са лесни за експлоатация, надеждни и практични. С алуминиевата релса EOS – Hunter Douglas с карданен механизъм произвеждаме и щори с наклон на релсата до 30º.