Хоризонтални алуминиеви щори

 1. product name
  Хоризонтални Алуминиеви щори Пред стъкло
  100% of 100
  23 лв.
  Размери: 60 / 110см.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Подходящи са за всички видове дограма, витрини и преградни стени. Приложими са в жилищни, офис, търговски, промишлени и административни сгради. Камакс предлага многообразие от размери, форми и начини на закрепване на щорите, включително и върху наклонени прозорци. Този модел хоризонтални алуминиеви щори се монтира от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Можете да ги монтирате между стъклодържателите, за да равнят с дограмата и да не пречат при отваряне и затваряне на прозореца, или върху самите стъклодържатели, за да постигнете пълно затъмнение.
 2. product name
  Хоризонтални алуминиеви щори Пред стъкло Black out
  100% of 100
  26 лв.
  Размери: 60 / 110см.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Хоризонталните щори модел Black Out са изработени със специална перфорация на ламелите (на основните отвори и на отворите за странично водене), която не позволява проникване на никаква светлина, когато щората е в затворено положение. Щорите се монтират лесно и са подходящи за всички видове дограма, витрини, преградни стенни. Управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората.
 3. product name
  Хоризонтални алуминиеви щори - Макси стандарт
  100% of 100
  26 лв.
  Размери: 60 / 110см.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Модела "Макси стандарт" е един от лидерите на комбинация от функционалност, надеждност и универсален дизайн. За да отворите прозореца, няма да Ви се налага да прибирате щората, защото прозорецът ще се отвори заедно с нея. Тези щори имат по - естетичен вид и представляват единна структура. Важно тяхно предимство е способността да се поставят в помещения за различни цели - както в апартамент или къща, така и в помещения на офиса.
 4. product name
  Хоризонтални алуминиеви щори Макси стандарт Black out
  100% of 100
  30 лв.
  Размери: 60 / 110см.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Хоризонталните щори модел "Макси Black Out" са със специална перфорация на ламелите, така че при завъртане (затваряне) на ламели отворите се скриват. Резултатът е превъзходен светлинен комфорт и изчистен, елегантен вид на щората. Хоризонталните щори модел "Макси Black Out" се монтират на прозореца (към помещението), като щората застава между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото).
 5. product name
  Хоризонтални алуминиеви щори Макси лукс
  100% of 100
  36 лв.
  Размери: 60 / 110см.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Управлението на хоризонталните щори "Макси лукс" става чрез уникален механизъм, тип "монокомандо" - завъртането на ламелите, събирането и спускането им се осъществява посредством елегантна верижка. Този модел е характерен с вложената декоративна лента, като допълнение при основната перфорация на ламелите. Особено подходящи са за монтаж на наклонени прозорци.
 6. product name
  Дървени хоризонтални щори 25 мм
  100% of 100
  124 лв.
  Размери: 60 / 110см.
  Цвят: Classic
  Наличност: В наличност
  Хоризонталните дървени щори са стилен елемент в дизайна. Чрез използването на дървото, като материал за изпълнение, те създават атмосфера на уют и се вписват хармонично в интериора на всички стилове. Щорите са изработени от дървесина, внимателно полирана, тонирана и с лаково покритие. Дървените щори са страхотно допълнение към вашите мебели и обзавеждане. Те могат да бъдат използвани, и като отделен елемент, и в комбинация със завеса. В допълнение към стилния си външен вид, те предлагат възможност добре да регулират светлинният поток чрез завъртане на ламелите.
 7. product name
  Дървени хоризонтални щори 50 мм
  100% of 100
  180 лв.
  Размери: 60 / 110см.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Хоризонталните дървени щори са стилен елемент в дизайна. Чрез използването на дървото, като материал за изпълнение, те създават атмосфера на уют и се вписват хармонично в интериора на всички стилове. Щорите са изработени от дървесина, внимателно полирана, тонизирана и с лаково покритие. Дървените щори са страхотно допълнение към вашите мебели и обзавеждане. Те могат да бъдат използвани и като отделен елемент и в комбинация със завеси. В допълнение към стилния си външен вид, те предлагат възможност добре да регулират светлинният поток чрез завъртане на ламелите.