Хоризонтални алуминиеви щори

 1. product name
  Хоризонтални Алуминиеви щори Пред стъкло
  100% of 100
  25 лв.
  Размери: 60 / 110см.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Подходящи са за всички видове дограма, витрини и преградни стени. Приложими са в жилищни, офис, търговски, промишлени и административни сгради. Камакс предлага многообразие от размери, форми и начини на закрепване на щорите, включително и върху наклонени прозорци. Този модел хоризонтални алуминиеви щори се монтира от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Можете да ги монтирате между стъклодържателите, за да равнят с дограмата и да не пречат при отваряне и затваряне на прозореца, или върху самите стъклодържатели, за да постигнете пълно затъмнение.
 2. product name
  Хоризонтални алуминиеви щори Пред стъкло Black out
  100% of 100
  29 лв.
  Размери: 60 / 110см.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Хоризонталните щори модел Black Out са изработени със специална перфорация на ламелите (на основните отвори и на отворите за странично водене), която не позволява проникване на никаква светлина, когато щората е в затворено положение. Щорите се монтират лесно и са подходящи за всички видове дограма, витрини, преградни стенни. Управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората.
 3. product name
  Хоризонтални алуминиеви щори - Макси стандарт
  100% of 100
  28 лв.
  Размери: 60 / 110см.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Модела "Макси стандарт" е един от лидерите на комбинация от функционалност, надеждност и универсален дизайн. За да отворите прозореца, няма да Ви се налага да прибирате щората, защото прозорецът ще се отвори заедно с нея. Тези щори имат по - естетичен вид и представляват единна структура. Важно тяхно предимство е способността да се поставят в помещения за различни цели - както в апартамент или къща, така и в помещения на офиса.
 4. product name
  Хоризонтални алуминиеви щори Макси стандарт Black out
  100% of 100
  31 лв.
  Размери: 60 / 110см.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Хоризонталните щори модел "Макси Black Out" са със специална перфорация на ламелите, така че при завъртане (затваряне) на ламели отворите се скриват. Резултатът е превъзходен светлинен комфорт и изчистен, елегантен вид на щората. Хоризонталните щори модел "Макси Black Out" се монтират на прозореца (към помещението), като щората застава между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото).
 5. product name
  Хоризонтални алуминиеви щори Макси лукс
  100% of 100
  37 лв.
  Размери: 60 / 110см.
  Цвят: Бял
  Наличност: В наличност
  Управлението на хоризонталните щори "Макси лукс" става чрез уникален механизъм, тип "монокомандо" - завъртането на ламелите, събирането и спускането им се осъществява посредством елегантна верижка. Този модел е характерен с вложената декоративна лента, като допълнение при основната перфорация на ламелите. Особено подходящи са за монтаж на наклонени прозорци.