За нас

Вътрешни щори ВарнаЕЙ ЕНД ДЖИ ГРУП е специализирана фирма в проектирането, продажбата и монтажа на слънцезащитни продукти, по индивидуални размери на клиента за град Варна и региона.

Ние предлагаме - коректност - кратки срокове - профисионални монтажи - 36 месеца гаранция на всички продукти и възможност за монтажи през уикенда и след 17:00ч. (снемането на размери и изготвянето на оферти е абсолютно БЕЗПЛАТНО и не е обвързващо с покупка).

Избирайки продукт от богатия каталог на фабриката за щори “Камакс”, получавате възможност да реализирате желаните от Вас промени в екстериора и интериора на дома, офиса, хотела или ресторанта. Продуктите се предлагат във впечатляваща гама от материи цветове и перфектно съотношение на качество-цена.

"Компетентните съвети и препоръки, както професионалното изпълнение и монтаж от нашия опитен екип, Ви дават сигурността, че ще се радвате на защитен от външни фактори, уютен и красив дом."


Ние предлагаме


Многообразие от модели, форми и цветове.

Всеки продукт е произведен по техническа спецификация, което гарантира дългата и надеждна експлоатация. Независимо от избрания модел или материал, може да сте сигурни, че ще получите най-добрия слънцезащитен продукт!