Продажба и монтаж на щори Варна

“КАМАКС” ООД

е българо-чешка фирма, основана през 1994 г. с една конкретна цел: производство и продажба на слънцезащитни продукти. Нашата сила е в способността ни да произвеждаме иновативни и висококачествени продукти...

Скролнете

За нас

"Щори за Теб"

01.

"ЕЙ ЕНД ДЖИ ГРУП" е специализирана фирма в проектирането, продажбата и монтажа на слънцезащитни продукти, по индивидуални размери на клиента за град Варна и региона.

 

Ние предлагаме - коректност - кратки срокове - профисионални монтажи - 36 месеца гаранция на всички продукти и възможност за монтажи през уикенда и след 17:00ч. (снемането на размери и изготвянето на оферти е абсолютно БЕЗПЛАТНО и не е обвързващо с покупка).

 

Избирайки продукт от богатия каталог на фабриката за щори “Камакс”, получавате възможност да реализирате желаните от Вас промени в екстериора и интериора на дома, офиса, хотела или ресторанта. Продуктите се предлагат във впечатляваща гама от материи цветове и перфектно съотношение на качество-цена.

 

"Компетентните съвети и препоръки, както професионалното изпълнение и монтаж от нашия опитен екип, Ви дават сигурността, че ще се радвате на защитен от външни фактори, уютен и красив дом."

Умения

Умения придобити с годините

02.
Качество на работа
96%
Професионализъм
100%
Коректност
100%
Бързина
90%

Ние предлагаме

Многообразие от модели, форми и цветове.

03.

Всеки продукт е произведен по техническа спецификация, което гарантира дългата и надеждна експлоатация. Независимо от избрания модел или материал, може да сте сигурни, че ще получите най-добрия слънцезащитен продукт!

Клиентите за нас

Коментари на нашите клиенти

04.
Магазин за щори Варна

Адриана Маньова

Много съм доволна . Два пъти поръчвам щори и комарник и съм впечатлена от професионализма и точността. Благодаря ви.Останете си такива и бъдете здрави!

Магазин за щори Варна

Стефан Пенков

Сърдечни благодарности за прекрасните щори ден и нощ, за спазените срокове и на монтажниците които работиха чисто и сръчно. Продължавайте все така.